Tvoji podaci, tvoj izbor

Obriši svoj Romlove nalog

Svoj Romlove nalog i podatke povezane s njim možeš trajno da obrišeš u bilo kom trenutku – iz mobilne aplikacije, na sajtu ili kontaktiranjem podrške. Ova stranica objašnjava svaku opciju i tačno šta se uklanja.

1 Brisanje iz mobilne aplikacije

Otvori aplikaciju Romlove, idi na Profil → Podešavanja → Nalog i bezbednost, izaberi „Obriši nalog” i potvrdi lozinkom. Nalog se trajno briše. Nalozi prijavljeni preko Google-a, Microsoft-a ili Facebook-a potvrđuju se ponovnom prijavom na taj nalog.

2 Brisanje na sajtu

Prijavi se na romlove.com, otvori Podešavanja → Nalog i koristi radnju „Obriši nalog” na dnu stranice. Biće te zamoljen/a da potvrdiš brisanje.

3 Nemaš pristup svom nalogu?

Kontaktiraj naš tim podrške sa e-mail adrese povezane sa tvojim nalogom i zatraži brisanje. Proverićemo vlasništvo i nalog ćemo ukloniti u roku od 30 dana.

Šta se briše

Tvoj profil, fotografije, poruke, glasovne poruke, lajkovi, matchevi, podaci o lokaciji, podešavanja pretrage i push tokeni trajno se uklanjaju i više nisu vidljivi nikome.

Vremenski okvir brisanja

Nalog odmah postaje nevidljiv. Preostale kopije se brišu iz naših sistema i rezervnih kopija u roku od 30 dana od zahteva.

Šta možemo zadržati

Određene evidencije možemo zadržati tamo gde to zahteva zakon: evidencije o plaćanjima i fakturisanju u poreske svrhe i bezbednosne evidencije povezane sa potvrđenim prijavama zloupotrebe. Čuvaju se samo koliko je zakonski potrebno i nikada se ne koriste u druge svrhe.